De natuurlijke Afslankformule

De natuurlijke afslankformule is een totaalformule op basis van kruiden en planten

 

Samenstelling van de afslankformule

Magnesium: BEVORDERT DE DARMTRANSIT 

Guargom: ONDERDRUKT HET HONGERGEVOEL  

Plantago: BEVORDERT DE DARMTRANSIT 

Boldo: ZUIVERT HET LICHAAM EN HELPT GIFSTOFFEN TE ELIMINEREN 

L-Arginine: VOERT DE VETVERBRANDING OP 

Groene thee: VOERT DE VETVERBRANDING OP GEEFT EXTRA ENERGIE 

Citroenmelisse: BEVORDERT DE SPIJSVERTERING 

Guarana:  VOERT DE VETVERBRANDING OP

 Posologie: 

  • 3-6 capsules/dag
  • Ga hierbij opbouwend te werk: start met 1 capsule, in te nemen 30 min - 1u voor de 3 hoofdmaaltijden. Bouw op naar 2 capsules voor de hoofdmaaltijden.  Neem de capsules in met een groot glas water (250ml)

 

Hoe werkt de afslankformule? 

Wat is nu het grote geheim van deze formule?

Het laat uw lichaam reageren zoals het deed toen u 20 was ! Onderzoek heeft uitgewezen dat na het dertigste levensjaar het lichaam meer moeite heeft met het verbranden van vetten. Het aminozuur Arginine is in staat uw vetverbranding weer in een hogere versnelling te zetten. Deze natuurlijke afslankformule bevat een hoge dosering van deze slankmakende stof Arginine.

Arginine is een aminozuur dat bij kinderen verantwoordelijk is voor de groei van het lichaam. Het stimuleert de afscheiding van groeihormonen door de hypofyse zodat weefsels, organen en botten zich goed kunnen ontwikkelen. Als het lichaam eenmaal volgroeid is stopt de afgifte van dit hormoon. In de plaats daarvan produceert de hypofyse een nieuwe stof die een belangrijke rol speelt bij het verbranden van overtollige vetten. Helaas is de aanmaak ontoereikend om ons overvloedige voedingspatroon in goede banen te leiden. Een goede manier om na uw dertigste overgewicht te bestrijden of te voorkomen is dan ook : extra Arginine

 

Geen honger

Eén capsule levert voldoende Arginine op om de vetverbranding in een hogere versnelling te zetten. Bovendien is het een prettige methode om zonder honger af te vallen. U mag immers drie maaltijden per dag blijven nuttigen. U wordt dus tijdens het afslanken niet geplaagd door een knagend hongergevoel. Uiteraard spreekt het voor zich dat de resultaten van de afslankformule enorm kunnen versneld worden als we dit gebruiken als aanvulling aan een dieet, sporten, kortom gezond leven. Als we brood en aardappelen laten, en veel vis, gevogelte en groenten eten, in combinatie met de natuurlijke afslankformule vliegen de kilo’s er af!

 

Complete afslanker

De natuurlijke afslankformule bevat nog vele natuurlijke ingrediënten die het slankmakend effect van Arginine versterken. Guarana en Groene Thee zijn toegevoegd om het gewichtsmanagementsysteem van het lichaam te ondersteunen. Bovendien heeft Groene Thee, samen met Guargom, de extra functie dat het de instandhouding van het cholesterolgehalte in het bloed normaliseert. Het gaat stuk voor stuk om kruiden die de stofwisseling bevorderen, de stoelgang verbeteren, het spijsverteringskanaal reinigen of de trek in tussendoortjes verminderen. Het is dan ook een ideale afslankformule voor iedereen die de dertig gepasseerd is ! Deze krachtige afslankformule verjongt immers als het ware de spijsvertering, zodat overtollige vetten niet meer voor problemen zorgen.


Magnesium & Vitamine B complex voedingssupplement!

Deze voedingssupplementen zijn voor iedereen die een extra opstootje kan gebruiken voor zowel de mentale als de fysieke gezondheid.

Voordelen van de Magnesium & Vitamine B complex:

- Minder stress

- Betere concentratie

- Minder angstig en overbezorgd

- Fitter en actiever

- Verhoogt de weerstand

- Geeft energie

- Goed voor de huid

- Bevordert de (energie) stofwisseling

- Regeneratie van huid, spieren en zenuwen

- Tegen vermoeidheid

- Ondersteunt concentratie en geheugen

 

Gebruik: 2 capsules per dag met een groot glas water