✔ELKE KLANT MAG 1 MAAL 1 SESSIE VAN 22 MIN OF 30 MIN OP DE WELNAMIS SPA WAVE GRATIS UITPROBEREN! (niet geldig bij Bodywraps en duo arrangementen)


d'Avelle Welnamis Spa Wave Experience 

 

De binaurale akoestische en dynamische stimulatie is een computergestuurde akoestische en vibratietherapie die de hersenen traint om te ontspannen en te profiteren van diepe ontspanningstechnieken. Door gebruik te maken van specifieke trillingen en binaurale audiofrequenties, maakt onze Spa Wave het voor zelfs de drukste geesten mogelijk om diepe niveaus van ontspanning te bereiken in een therapiesessie van 30 of 60 minuten. Net als bij meditatie, vertragen specifieke geluiden de mentale activiteit en trillingsfrequenties werken specifiek op de energiecentra (chakra's) van het lichaam. De basistherapie is de Quantum Harmonische audiotherapie. Het levert symptoomverminderende en veerkrachtverhogende meerlaagse programma's via een stereohoofdtelefoon.

 


Voordelen: Volledig wetenschappelijk bewezen

 

  • Ondersteunt de behandeling van posttraumatische stressstoornissen (PTSS)
  • Verhoogt de creativiteit Powernapping & diepe ontspanning in de kortste tijd
  • Vermindering van stress en stemmingswisselingen
  • Ondersteunt de behandeling van angst- en paniekaanvallen
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Verhoogt het concentratievermogen
  • Opheffen van mentale blokkades
  • 22, 30 of 60 minuten volledige ontspanning en energie voedend 
  • Verbetert de kwaliteit en kwantiteit van de slaap
  • Helpt tekenen van depressie en chronische pijn te verminderen

Dit programma valt in de categorie Alpha-hersengolven. We richten ons op een hersengolffrequentie ergens in het 10Hz-bereik.

Dit zorgt voor een prettige ontspannende ervaring, maar zal u in staat stellen om cognitieve gedachten te verwerken en volledig "aanwezig" te zijn... maar toch diep ontspannen. Dit is geweldig voor nieuwe gebruikers van onze Spa Wave Experience.


Dit programma valt in de categorie Theta brainwave. We richten ons op een hersengolffrequentie in het 6Hz-bereik.

Dit is een frequentie die de bewuste geest "uitschakelt", maar het onderbewustzijn actief houdt.

Dit levert dromerige meditatieve ervaringen op die normaal gesproken worden ervaren in zeer diepe meditatie.

Dit is een van onze meest populaire frequentiebereiken, omdat gebruikers vaak levendige en geweldige ervaringen hebben.


Dit programma is een zeer diep Theta-niveau (4 Hz-gebied) en gaat in op het Delta-niveau (2-3 Hz), waar zowel het bewuste als het onderbewuste zijn "uitgeschakeld"

Het delta-niveau is de hersengolftoestand waarin ons lichaam serotonine, melatonine en endorfine aanmaakt die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van welzijn.

In de drukke wereld van vandaag bereiken veel mensen geen delta-hersengolfpatronen tijdens een hele nachtrust.

Het gebruik van dit programma kan een paar kostbare minuten in diepe hersengolfpatronen op deltaniveau opleveren, wat meer kan zijn dan een volledige nachtrust, wat een gezond fysiek en emotioneel verjongingsproces op gang brengt.


In plaats van de hersengolfniveaus te verlagen, verhoogt dit programma de hersengolfniveaus tot ongeveer 40 Hz, in het gammabereik.

Recent onderzoek toont aan dat gamma-hersengolven de cognitieve functie en het geheugen verbeteren, en in klinische onderzoeken is zelfs aangetoond dat ze dementie en de ziekte van Alzheimer verminderen.

Gammagolven zijn ook de hersengolven die geassocieerd worden met mededogen en dankbaarheid.

 Tegenwoordig hebben veel mensen er zin in om hun geest aan te scherpen.


30 minuten met lichte trillingen, ontworpen om de massage-ervaring te verbeteren met zachte, ontspannende muziek, tonen en natuurlijke geluiden.


30 minuten met diepere meerkanaalse trillingen voor een intensere fysieke ervaring met een georkestreerd diep ontspannend audioprogramma van muzieknoten, tonen en natuurlijke geluiden.


Gedurende 60 minuten een combinatie van lichtere en diepere vibraties ontworpen voor zowel ontspanning als chakra-balancering. Meerkanaals frequenties ontworpen om te resoneren met de energiecentra van het lichaam en om de massage-ervaring te verbeteren. Een audioreis om een diepe, ontspannen staat te bereiken.


60 minuten trillingsprogramma ontworpen om de energiecentra van het lichaam in balans te brengen, terwijl muziek, tonen en natuurlijke geluiden helpen om een ontspannen mentale toestand te bereiken.HERSENGOLVEN – HET DRAAIT ALLEMAAL OM FREQUENTIES

 

Het menselijk brein bevat ongeveer 100 miljard neuronen en hersencellen communiceren via elektrische signalen.

De huidige wetenschap en technologie maken het niet mogelijk om individuele neuronactiviteit op dat niveau te detecteren vanwege hun minuutgrootte.

Bestaande technologie kan echter getuige zijn van algemene patronen van hersenactiviteit en stelt wetenschappers in staat te bepalen hoe neuronen in de hersenen op een bepaald moment vuren.

Algehele hersenactiviteit heeft aangetoond dat het een hartslag of zelfs een slag heeft, vergelijkbaar met de hartfunctie.

Deze hersenpulsen, of hersengolven, gebeuren met verschillende snelheden. Tijdens de diepe slaap pulseren de hersenen bijvoorbeeld ongeveer 3 keer per seconde.

Tijdens het "high-focused thinking"  kunnen de hersenen wel 50 keer per seconde pulseren.

Het is aangetoond dat verschillende hersengolffrequenties overeenkomen met verschillende "gemoedstoestanden".

Langzame hersengolven voelen meer ontspannend en introspectief aan. Snelle hersengolven kunnen een teken zijn van concentratie of stress.


EEN ULTIEME SYNCHRONISATIE VAN HERSENGOLVEN
DOOR GEBRUIK VAN AUDIO- EN VIBRAKOESTISCHE STIMULATIE

 

AUDIO STIMULATION

Binaurale geluiden (binauraal: lat. met beide oren) zijn een psycho-akoestisch fenomeen dat wordt waargenomen wanneer twee geluiden met enigszins verschillende frequenties afzonderlijk via het linker- en rechteroor worden toegepast. De hersenen genereren automatisch een derde frequentie, die het gevolg is van het verschil tussen de twee oorspronkelijke draaggolffrequenties. Met behulp van deze frequenties is het nu mogelijk om de verschillende frequentiebereiken in de hersenen gericht te beïnvloeden, aangezien de neuronen zich automatisch proberen aan te passen aan de externe frequentie. Deze geluidsfrequenties zorgen, wanneer ze precies worden geleverd, voor synchronisaties tussen de linker- en rechterhersenhelft. Dit proces wordt hersengolf-entrainment genoemd. Deze binaurale geluiden zijn ingebed in ontspannende, speciaal gecomponeerde muziek en werken in een frequentiebereik dat niet waarneembaar is voor het menselijk oor.

 

VIBRACOUSTIC STIMULATION

Het tweede belangrijke kenmerk van Spa Wave ervaring is de technologie van pure gesynchroniseerde sinusgolven die worden geleverd via tactiele transducers die zijn ingebed in het oppervlak van de spa-tafel zelf. Deze sinusgolffrequenties, die worden waargenomen als zachte trillingen die de energiecentra van je lichaam beïnvloeden, vermenigvuldigen zich en versnellen het meesleepproces van de hersengolven.

.

 


d'Avelle Spa & Health Care

biedt met de Spa Wave Experience een complete ervaring met impulsen van audio- en trillingsfrequenties om lichaam en geest te kalmeren en beide in een ontspannen toestand te brengen.