Tijdens de massage worden er platte of rondere, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld.

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. ... De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever.

De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd, stimulatie lymfe, ontspanning, …

 


De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De kruidenstempelmassage is een verkwikkende, kruidige, ontspannende massage afkomstig uit Thailand. De dieptewerking is hierbij van belang. Ook dit is een Thaise vorm van masseren. De kruidenstempels zijn stoffen doekjes waarin  kruiden van Jojoba Care worden samengebundeld. ( Roos, Lavendel, zoutkristallen, Jojoba olie en essentiële oliën.

De Kruidenstempel massage is een mooie behandeling die balans brengt voor lichaam en geest. Deze massage stimuleert de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Afvalstoffen worden, door de massage gestimuleerd, via de huid uitgescheiden. Kruiden hebben zo hun eigen werking.

 


Een volledige lichaamsmassage is aan te raden voor mensen die vaak last hebben van lichamelijke spanning. Dit kan zich uiten in verschillende klachten. Heb jij regelmatig rugpijn, nekpijn, vastzittende schouders? Of eerder last van zware of rusteloze benen en pijnlijke voeten? Het voordeel van een totale lichaamsmassage is dat alle delen van het lichaam gemasseerd worden. Zo ben je gegarandeerd verlost van alle lichamelijke klachten..

  • vermindert stress
  • stimuleert het geluksgevoel vanwege de aanmaak van o.a. oxytocine
  • verhoogt je weerstand zodat je minder snel ziek zal worden
  • stimuleert de doorbloeding
  • afvalstoffen worden afgevoerd
  • verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • geeft energie
  • laat je weer tot jezelf komen en maakt je bewuster van je eigen lichaam

Rugmassage: Je rug, nek en schouders worden vaak onbewust belast. Net zoals bij rugpijn kan een verkeerde houding hiervan de oorzaak zijn. Maar ook stress en spanningen kunnen overbelasting van je rug veroorzaken. Een ontspannende rugmassage is dan ook de perfecte manier om even te ontsnappen aan de gejaagdheid van het alledaagse leven.

Tijdens de rugmassage worden de verkrampte en pijnlijke spieren in je rug opnieuw losgemaakt. Je spierweefsel wordt zachtjes bewerkt waardoor je spieren zich terug helemaal kunnen ontspannen. Het warme, aangename gevoel zorgt er bovendien voor dat je ook je hoofd even helemaal kan leegmaken. Zo breng je je lichaam en geest in balans!

 


Beenmassage: geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit door vermindering van spierspanning en verkrampte spieren. Stimuleert een betere doorbloeding, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Verbetert de stofwisseling, waardoor het weefsel en de organen beter gaan functioneren. Versterkt het afweersysteem, omdat een snellere afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen via de lymfe- en de bloedvaten wordt gestimuleerd. Verlaagt de bloeddruk en verbetert de slaap. Vermindert angst, stress en spanning door het vrijkomen van weefselhormonen, zoals serotonine en oxytocine. Vermindert pijn door toename van serotonine, waardoor je mogelijk minder pijnstillers hoeft te gebruiken. Vermindert depressieve gevoelens en stemmingswisselingen.

 


De voeten worden gereinigd en daarna met een scrub behandeld, met heerlijk warm water wordt dit afgenomen en daarna volgt een zalige massage, dit terwijl de Sand Wave jou extra masseert in jouw rug.
laat jouw voetjes heerlijk verwennen op de verwarmde Sand Wave met als dat tikkeltje extra, een massage in de rug van de Sand Wave.
dit alles gebeurd met de producten van Jojoba Care.

Een voetmassage: het stimuleert de doorbloeding van je stappers en daarmee je gezondheid, het verbetert de bloedcirculatie, het helpt voet- en enkelblessures te voorkomen, het vermindert de effecten van depressie, het helpt hoofdpijn en migraine, het verlaagt de bloeddruk.

Depressie vermijden doe je niet met een voetmassage. Uit onderzoek blijkt wél dat regelmatige voetmassages de effecten van een depressie kunnen verminderen. Je zal ook minder stress ervaren.

De spieren in onze voeten krijgen nauwelijks beweging en worden vaak belemmerd door strakke en oncomfortabele schoenen. Een voetreflexmassage kan de bloedcirculatie aanzienlijk verbeteren.

 


Het doel van de behandeling bepaalt de meest aangewezen cellulite massage.

Zo kan een massage het aantal vetcellen in de onderhuidse weefsels verminderen of het uitzicht van de huid verbeteren. Een anti-cellulite massage is met andere woorden een van de meest doeltreffende behandelingen van cellulite.

De meest ontspannende manier om af te komen van die opvallende putjes en onregelmatigheden in de huid is toch wel met een wat stevigere massage die speciaal gericht is op cellulite. Met een anti-cellulite massage stimuleer je de bloedcirculatie en lymfedrainage bij de probleemzones. Vochtophopingen en afvalstoffen worden afgevoerd en door een betere bloedsomloop verminder je die vervelende putjes bij bijvoorbeeld je benen, billen, buik of armen.

De massage is ook geschikt voor vrouwen die vermoeide of rusteloze benen hebben. Voor vrouwen met Lipoedeem kan deze massage de klachten verminderen.

De behandeling wordt uitgevoerd met anti-cellulite massage olie waardoor de werking nog intensiever is en de probleemzones nog beter worden aangepakt.

Deze olie kan je ook kopen voor thuisgebruik. (zie Jojoba Care producten.)

 


Scrub: door uw huid te scrubben met de Jojoba Care scrub verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met de Jojoba Care scrub wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met de Jojoba Care scrub.

Na een heerlijke warme douche, volgt er een relaxerende massage op de verwarmde Sand Wave met als finishing Touch een zachte en verfrissende Jojoba Care body crème.