d'Avelle biedt ondermeer de Ballancer Pro aan voor Lymfedrainage:

Is een revolutionair apparaat met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage.

De Ballancer Pro is ontworpen voor de esthetische markt op basis van de medische technologie en onderzoeksresultaten, verwerkt in het met patent beschermde ontwerp van de behandelpakken (jajse) en de unieke behandelingscycli die het biedt. Uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressiezones.

Ook is de Ballancer Pro het eerste toestel met de Pre-Therapie; dit is het openen van de lymfeknopen voor beter resultaat. Door middel van aangename massagegolven wordt de doorbloeding van de huid en het weefsel verhoogd en het lymfetransport gestimuleerd.

 

Drainage, vetverbranding, huidversteviging, rusteloze armen, anti-cellulite en ontgifting worden bevorderd.

Zéér geschikt voor de aandoening lipoedeem (ophoping van vet en vocht) en lymfoedeem (bv. na borstkanker, enz...)

 
 • Afvoer van overtollig vocht/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie
 • Verwijdering van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activering van de stofwisseling
 • Verbetering van de stoelgang
 • Gewichtsvermindering
 • Snellere afvoer van lichaamsvet in combinatie met andere estetische behandelingen
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke armen
 • Verlichting van (spier)pijnen
 • Regeneratie/ontspanning na sport
 • Voor- en nabehandeling/vermindering zwelling bij liposuctie
 • Preventieve werking op cellulite en oedeem
 • Een zeer ontspannen verwenmoment

Circulatiesysteem:

De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer Pro werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door een overlappende massagedruk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

 

Spijsverteringssysteem:

De Ballancer Pro masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

 

Lymfatisch systeem:

Naast de bloedsomloop heeft het lichaam nog een belangrijk transportsysteem: het lymfesysteem. De bloedsomloop is een gesloten systeem, het lymfesysteem is dit echter niet. Dit eindigt, als vertakkingen van boomwortels, in alle lichaamsweefsels. Via het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd. Het lymfesysteem trekt circa 10 keer per minuut samen en heeft het vermogen deze samentrekking te verhogen door bijvoorbeeld sporten. De mechanische behandeling van de Ballancer Pro verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60 keer per minuut.

 

Spieren:

De Ballancer Pro masseert de spieren. De beweging ontspant de spieren en draineert vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

 

Huid: 

De Ballancer Pro zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid verbetert zichtbaar, voelt beter aan en wordt strakker en steviger.

 

 

Voor thuisgebruik

Lipo Detox duo

€ 24,95
Voor thuisgebruik

Lipo Detox duo

€ 24,95

Lipo Detox duo met actieve ingrediënten die de eliminatie van afvalstoffen bevorderen door de contour van het lichaam opnieuw te definiëren.
Deze elastische bandages voor eenmalig gebruik zijn gedrenkt in een mix van actieve functionele ingrediënten die specifiek lokale vochtophopingen bestrijden. Deze bandage wordt gebruikt bij de behandeling van vocht-cellulite, oedeem, waterretentie, vermoeide benen en verslapt huidweefsel en hebben een liftende en verstrakkende werking. Ook ideaal in combinatie met onze lymfoedeem-behandelingen.

Voor thuisgebruik

Lipo Defence Duo

€ 24,95
Voor thuisgebruik

Lipo Defence Duo

€ 24,95

Intensieve pakking met lipodrainerende en verstevigende werking. De elastische bandages voor eenmalig gebruik zijn gedrenkt in een oplossing van actieve functionele ingrediënten die inwerken op vetophopingen en overtollige vloeistoffen. Bevat cafeïne, Aloë Vera, essentiële oliën van rozemarijn, munt en salie, extract van kamille. Geschikt voor de behandeling van cellulite, vochtophoping, vermoeide benen en slappe huid. (de benen worden koud na het aanbrengen van de bandages)

Verpakking: Pak van twee bandages voor eenmalig gebruik

Voor thuisgebruik

Cell Shock Action Duo

€ 24,95
Voor thuisgebruik

Cell Shock Action Duo

€ 24,95

Intensieve wikkel met afslankende en vernieuwende werking. De elastische bandages voor eenmalig gebruik zijn gedrenkt in een complex van actieve functionele ingrediënten met buitengewone lipolytische  (vetverbranding) en vernieuwende eigenschappen. Bevat cafeïne en essentiële oliën van geranium, rozemarijn en munt en gember. Ideaal in combinatie met vetverlagende en anti-cellulite behandelingen.

Verpakking: Pak van twee bandages voor eenmalig gebruik

Voor thuisgebruik

Thermo Cell Duo

€ 24,95
Voor thuisgebruik

Thermo Cell Duo

€ 24,95

Thermo Cell Action is een thermoactief verband met een afslankende en vernieuwende werking. De elastische wegwerpverbanden zijn doordrenkt met een complex van functionele actieve ingrediënten met buitengewone lipolytische (vetverbranding) en vernieuwende eigenschappen.

Bevat cafeïne, derivaten van thermoactieve vitamine PP en Fucus-extract (blaaswier). Aangegeven als adjuvans voor verminderende en anti-cellulitisbehandelingen. (de benen worden warm na het aanbrengen van de bandages)


Met deze kant-en-klare bandages wordt een doelgerichte behandeling ingezet op diverse lichaamszones.

Ook ideaal te combineren met onze kuur van lymfedrainage (12x d'Avelle kuur Ballancer Pro compressietherapie).

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de juiste soort bandage wordt gekozen, die de gewenste probleemzone aanpakt.