Werking Body Wrap:

 

. Het lichaam wordt eerst circulerend gereinigd met de Jojoba Care scrub

. Na de reiniging volgt een korte ontspannende massage

. Daarna wordt het lichaam met de gekozen pakking beschilderd en ingepakt, dit moet dan 20 à 30 min. inwerken

. Ondertussen kan je volop genieten van de Sound/Spa Wave Experience

. Bij d'Avelle is de faciliteit voorzien om te douchen na de behandeling

. Tot slot een heerlijke body crème van Jojoba Care aangepast aan je huidtype

 

(Bij deze behandeling is de " bon gratis Spa Wave" niet geldig!)De chocolade pakking is een weldaad voor lichaam en geest met veel heilzame effecten. Allereerst werkt het diep ontspannend. Cacao bevat namelijk ingrediënten die een ontspannende werking hebben op de huidsensoren. Het is bovendien een unieke sensatie om te voelen hoe de warme chocolade op de huid wordt aangebracht en natuurlijk werkt de geur ook meteen ontspannend.

De chocolade lichaamspakking is een echte verwennerij en is aan te raden bij een slecht humeur en stressklachten. Daarnaast is het een geschikte lichaamspakking voor mensen met een droge huid en om de huid meer stevigheid te geven.

 


Honing wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de verzachtende werking op de huid. Honing is rijk aan enzymen die de huid verzorgen en verzachten. Deze lichaamspakking passen we dan ook veel toe bij mensen met een droge en/of geïrriteerde huid en eveneens voor het verminderen van cellulite. Het maakt de huid zacht, geeft tegelijkertijd stevigheid en maakt de huid elastischer. Net als alle andere lichaamspakkingen werkt ook de honing lichaamspakking ontspannend.

 


Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. 

 


De aardbei rasul werkt diep verzorgend. De rasul bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die tevens een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en gevoed met een dieptewerking. Na de behandeling is de huid blij, sterk en onweerstaanbaar zacht, een prachtige glans voldaan.

 


Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid.

Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan.

De pakking is dermatologisch getest en pH huid neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (vocht regulerend).

Zodra men de Cocos Rasul op de huid aanbrengt dan wordt het een creme achtige substantie met als voordeel dat de creme zich heerlijk laat uitsmeren.

De huid wordt door de toevoeging van natuurlijke gemalen cocos ook nog licht gescrubd waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat.

 


Vochtinbrengende, voedende pakking.
Door het hoge aandeel van voedende oliën, vitamines en mineralen, worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd die de huid nodig heeft.

Ideaal vochtinbrengende verzorging voor een normale tot droge huid.
Het bezorgt je een zijde zacht gevoel op de huid.

 


De soft body pakking bevat o.a. Argan olie, Vitamine E, Cocos olie, Shea Butter en Olijfolie.
Een heerlijk zachte crémepakking met voedende, verjongende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en gelaat.

Te kiezen uit 3 verschillende geuren:

  • Lavendel
  • Sinaasappel
  • Wintermix

 


De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.

Tevens bevat deze pakking de volgende voedende ingrediënten:
cocos olie, shea butter, olijf olie.

Deze pakking heeft de volgende werkingen: 

  • voeden en verjongen
  • verzachten en revitaliseren
  • rijk aan vitamine A en E
  • hydrateert de huid

 


Multi reinigende Algenpakking bestaat uit de Europese ingrediëntenmix; Laminaria Digitata, Fucus Vesiculosus en Lithothamnium Calcareum. Deze ingrediënten zijn 100% natuurlijk, gemicroniseerd en gedebacteriseerd. 
Ze verwijdert de dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie door het binnendringen van de algen in de huid. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en door de aanwezigheid van mannitol (algalpolyalcohol) heeft het een vochtregulerende werking.

 


Klei staat vooral bekend vanwege zijn reinigend effect.

We gebruiken klei in lichaamspakkingen voor het verbeteren van:

Spierproblemen, Reumatische klachten, Bloedcirculatie, Onzuivere huid

 

In de volgende situaties dienen kleipakkingen vermeden te worden:

  • Hoge bloeddruk
  • Hartklachten

 


Een mineraliserende lichaamspakking heeft als doel het lichaam/huid een voedende en mineraliserende werking te geven en werkt daarbij ook nog sterk ontgiftend. Deze pakking geeft een goed resultaat bij mensen met acné of andere huidproblemen, verdrijft stress en vermoeidheid, cellulitis en ondersteunend tijdens een vermageringskuur.

 


Een modder cellulite lichaamspakking die de imperfecties van de gewenste zones grondig aanpakt. Het is een mix van voedende en essentiële oliën vermengd met klei- en zeewier extracten.

Het activeert de bloedsomloop waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor de huid terug een vloedgolf van zuurstof kan ontvangen.